Descoperă

CE FEL DE AGENT IMOBILIAR EȘTI

Sunt anumite trăsături de caracter care te pot ajuta să excelezi în domeniul imobiliar (așa cum sunt și trăsături care pe unii îi încurcă). Descoperă-le și folosește-le în favoarea ta. A-ți cunoaște personalitatea profesională (sau măcar a te distra jonglând cu acest gând) te va ajuta să devii conștient de felul în care te percep posibilii cumpătători și să poți alege ce latură a personalității să-ți activezi, în funcție de personalitatea celor cu care interacționezi.

Indiferent de rezultatul testului – de tipul tău de personalitate, de cât de bun ești ca negociator, ce tehnici de vânzare stăpânești sau câtă experiență ai în domeniul imobiliar, trebuie să ții cont de pasul ZERO în formarea tuturor agenților de succes: felul în care își scriu anunțurile online, pentru a scora cât mai bine, atât din perspectiva algoritmului de afișare Storia.ro, cât și din perspectiva impactului emoțional pe care îl au asupra cumpărătorilor.

Agentul ALFA

Ești stăpân pe tine și îți menții zâmbetul de învingător chiar și atunci când semnele că iar ți-ai pierdut timpul degeaba sunt toate acolo, sub ochii tăi. Dar unde toată lumea vede o ușă închisă, tu vezi mereu o reconfigurare a traseului spre altă proprietate din portofol..

Agentul FENG-SHUI

Energia locului în care tocmai ai intrat, asta e tot ce contează. În timp ce proprietarul încă îți mai povestește despre viața lui (și ce frumos îi zâmbești, pregătindu-te să-l rogi să aprindă niște bețișoare parfumate pentru vizionare), tu deja ai identificat, încă din ..

Agentul ENCICLOPEDIE

Știi totul despre tot. Ești cel mai bine informat din agenție, uneori chiar și despre proprietățile care nu sunt în portofoliul tău. Nu îți place să fii luat prin surprindere și te străduiești să anticipezi tot ce se poate întreba. Cauți cât mai multe detalii, mai ales din c..

Agentul STAND-UP

„Începe cu o glumă”. Dacă ai putea să dai un singur sfat tinerilor la început de drum, acesta ar fi. Starea de spirit a posibililor clienți din timpul vizionării ți se pare crucială pentru decizia pe care o vor lua. După fiecare cotitură te pândește un început de banc. În f..

Agentul TIC-TAC

Pentru tine, timpul petrecut cu vorbe înseamnă tranzacții neefectuate. Ai un spirit pragmatic, oferi informațiile la liniuță, punctezi avantajele (evidente, de altfel, nu știi ce ar mai trebui să adaugi) și te întrebi de ce nu se ajunge mai repede la un deci. Doar n-ai toată ziua p..